Babel'den Youtube tepkisi !

Babel'den Youtube tepkisi !
Güncelleme:

Beşiktaşlı futbolcu Ryan Babel, videosunun kanalına yönlendirilmeden paylaşılması sebebiyle Beşiktaş resmi Twitter hesabı yetkililerine tepki gösterdi.

Beşiktaş’ın Hollandalı yıldızı Ryan Babel, siyah-beyazlıların resmi Twitter hesabına verdiği tepkiyle gündeme geldi. Çektiği YouTube videolarıyla taraftarların ve hayranlarının beğenisini kazanan 31 yaşındaki golcü oyuncunun son videosu Beşiktaş’ın resmi Twitter hesabından paylaşıldı.

Beşiktaş Twitter hesabının ”Ryan Babel iftiharla sunar” şeklinde paylaştığı videonun altına yanıt veren Babel, ”YouTube kanalıma yönlendirmeniz gerekiyordu çocuklar… Lütfen doğru olanı yapın” dedi. Beşiktaş’ın yaptığı paylaşımda takipçileri Babel’in YouTube kanalına götürecek bir link bulunmazken yine de Babel’in böyle bir tepki vermesi Beşiktaş taraftarının bir kısmını sinirlendirdi.

Olayın sosyal medyada yayılmasının ardından Ryan Babel yine kişisel Twitter hesabı üzerinden bir özür mesajı paylaştı. Babel, “Yanlış anlaşılma için özür dilerim. Ben Beşiktaş'ı hep sevdim ve hep seveceğim. Hep birlikte Beşiktaş'a odaklanıp bu sene şampiyon olalım” ifadelerini kullandı.

Babel'den Youtube tepkisi ! - Resim : 1