Fikret Orman: Çantada keklik değiliz

Fikret Orman: Çantada keklik değiliz
Güncelleme:

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Beşiktaş, Fransa'nın Monaco, Portekiz'in Porto ve Almanya'nın Leipzig takımı ile eşleşti.

Monaco’daki Grimaldi Forum’da çekilen kura çekimi sonrası açıklamalarda bulunan Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, siyah-beyazlı ekibe tecrübeli ve kaliteli oyuncuların geldiğini bu sebeble de umutluyum olduğunu söyledi.

Fikret Orman, “Bu sene de Fransız ve Portekiz takımları geldi. Alman takımı da geldi. Bu seviyede kolay yok. Biz herkesin saygı duyduğu bir kulübüz. Mücadele edeceğiz. Kuvvetli bir takımız ve iyi bir teknik kadromuz var. Kadromuza tecrübeli ve kaliteli oyuncular geldi. Umutluyum. İyi bir sezon geçireceğimizi düşünüyorum” dedi.

Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki rakipleri belli olduBeşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki rakipleri belli oldu

 

Orman, UEFA’nın tedbirli cezasına da değinirken “En büyük sıkıntımız deplasmanda oynayacağımız maçlarımız, onu da konuşacağız eşleştiğimiz takımlarla” ifadelerini kullandı.

Fikret Orman, geçen sezonu da değerlendirirken “Beşiktaş’ın çıkma hedefi geçen sene de vardı, bu sene de var. Daha tecrübeliyiz, daha hırslıyız. Umutluyum iyi bir sezon geçireceğiz diye tahmin ediyorum. Benim için önemli olan Beşiktaş’ın marka değerinin yükselmesi. Saygı duyulan güçlü bir takımız, bize böyle yaklaşılıyor burada ve camiamız adın gurur duyuyorum açıkçası” diye konuştu.