Sinan Engin: Fenerbahçe taraftarına 'pes' diyorum !

Sinan Engin: Fenerbahçe taraftarına 'pes' diyorum !
Güncelleme:

Beyaz Tv yorumcusu Sinan Engin, Fenerbahçe - Kasımpaşa maçında Fenerbahçeli taraftarların Van Persie'yi tribüne çağırmasına anlam veremediğini söyledi.

Beyaz Tv yorumcusu Sinan Engin, futbol gündemini değerlendirdi. İşte o açıklamalar...

"Aykut Kocaman haklıymış..."

Fenerbahçeliler, Aykut hocanıza sahip çıkın demedim mi? Fenerbahçe bugün şiir gibi oynadı. Buna Kasımpaşa mı izin verdi konuşmak lazım. Fenerbahçe, bugün herkesi umutlandırdı. Aykut Kocaman, suni puanlar derken doğru söylemiş.

"Bugün iyi bir santrafor olsa 7-8 olurdu..."

Santraforsuz oynamasına rağmen çok iyi oynadı. Giuliano, bir Alex olur mu dedik ama zor tabi. Brezilya Milli Takımı’nda boşuna oynamıyormuş. Bir futbol takımının bir anda nasıl değişeceğini Fenerbahçe gösterdi. Bugün iyi bir santrafor olsa 7-8 falan olurdu.

"Fenerbahçe böyle devam ederse..."

Fenerbahçe böyle devam ettirsin, şampiyonluğun en az Beşiktaş kadar, Başakşehir kadar adayıdır. Fenerbahçe futbol takımını kutluyorum.

"Aykut Kocaman takıma Beşiktaş'ı izletmiş..."

Aykut Kocaman dün takıma Beşiktaş'ı izletmiş. Sizin onlardan ne eksiğiniz var demiş muhtemelen. Çünkü Fenerbahçe, Beşiktaş gibi oynadı bugün. Kasımpaşa da Galatasaray gibiydi.

"Fenerbahçe taraftarına inanamadım..."

Fenerbahçe taraftarlarının bir bölümü Van Persie'yi tribünlere çağırmış. Ben buna inanamıyorum gerçekten. Fenerbahçe taraftarına "pes" diyorum.

"Başakşehir liderliği hak ediyor..."

Başakşehir liderliği hak ediyor. Büyük takım, küçük takım dinlemeden maçlarını kazanıyor. Galatasaray, hiç bir zor maçını kazanamadı. Beşiktaş'a yenilebilirsin ama formdayken içerde Fenerbahçe'yi yenmeliydin.

"Aykut Kocaman, Tudor'dan daha iyi..."

Aykut Kocaman çok net bir şekilde Tudor'dan çok daha iyi bir teknik direktör. İkinci yarı yapılacak transferlerle birlikte harika bir lig bizi bekliyor. Kan gövdeyi götürecek bana göre ikinci devre.

"Fernandao bugün oynasa 3 gol atardı..."

Fernandao olsa Fenerbahçe en az 3 gol atardı. Fenerbahçe'nin bugün bir golcüye ihtiyacı vardı. Herhangi bir golcü bugün 3 gol atardı ve maç 6-2 falan biterdi. Fenerbahçe bugün puan kaybetseydi yazık olurdu.

Fanatik