Çifte zamlı Togg'un teslimatları ertelendi!

Çifte zamlı Togg'un teslimatları ertelendi!
Güncelleme:

Türkiye'nin yerli ve milli otomobili TOGG'dan çifte zamdan sonra bir kötü haber daha geldi. Togg'un teslimatları ertelendi.

Türkiye’nin geçtiğimiz mart ayından satışa başlayan yerli elektrikli otomobil markası TOGG’dan bir kötü haber daha geldi. Şirket, bugün itibariyle TOGG teslimatlarının ertelendiğini duyurdu

Geçtiğimiz günlerde Otomotiv Distribütörleri Derneği ODD, Haziran 2023’te markaların sattığı araba miktarlarını açıklamıştı. Aralarından ünlü otomobil sirketlerinin de bulunduğu satış karnelerine bakıldığında TOGG’un hedeflerinin gerisinde kaldığı görülmüştü.

Birkaç gün önce zam haberleriyle gündeme gelen TOGG tarafından bazı müşterilere iletilen e-postada da Haziran-Temmuz 2023 için planlanan teslimatlarının ertelendiğine sair mesaj gittiği iddia edildi. Yani Togg T10X teslimatları bir ay ertelendi

Togg T10X fiyatı ilk kur zammını aldı! Ön sipariş ile satışı yapılan Togg T10X modelinin en ucuz versiyonu 953 bin TL fiyat etiketine sahipti. Gelen zam haberi sonrası bu fiyat 1 milyon 207 bin TL oldu.