''Melo ile konuştuk, gerçek oldu''

''Melo ile konuştuk, gerçek oldu''
Güncelleme:

Inter'de maçlara ilk 11'de çıkmaya başlayan ve Melo'ya asist yapan Alex Telles kendisini her geçen gün daha da geliştirdiğini söyledi.

Galatasaray'dan kiralık olarak Inter forması giyen Alex Telles, performansıyla İtalyan taraftarları olduğu kadar sarı-kırmızı taraftarları da heyecanlandırıyor. Milano ekibinin 1 Temmuz'a kadar 8.500.000 euroluk satın alma opsiyonunu ödememesi durumunda gelecek sezon yine Türkiye'de forma giyecek olan Brezilyalı sol bek, Inter forması ile banko oyuncu olma yolunda giderken, performansıyla da beğeni topluyor.
 
Son olarak dün gece mavi-siyahlıların Verona'yı 1-0 yendiği maçta Felipe Melo'nun attığı golün asistini yapan genç yıldız adayı, karşılaşmanın ardından yaptığı açıklamada yeni sürecin kendisi açısından çok faydalı geçtiği bilgisini paylaştı: "Inter'de çok mutluyum. Burada her geçen gün kendimi daha da geliştiriyorum. Hafta boyunca çok sıkı çalışıyor, Mancini'yi mutlu etmek için her şeyi yapıyorum. Bu çalışmalarımın karşılığı sahada alıyorum".
 
'Melo ile konuştuk, gerçek oldu'
Verona maçı öncesinde Galatasaray'dan da takım arkadaşı olan Felipe Melo ile aralarında bir diyalog geçtiğini dile getiren Telles, "Maçın başında Melo ile bir araya geldik ve benim yaptığım asistle kendisinin gol atmasının harika olacağını konuştuk. Karşılaşma da bu konuşma gerçeğe dönüştü. Çok zorlu bir ligdeyiz ve güçlü takımlarla mücadele ediyoruz ama şampiyon olmak istiyoruz" diye konuştu.
 
Galatasaray kârlı çıkacak
Satın alma opsiyonuyla kiralık olarak Inter forması giyen Alex Telles'in performansı sarı-kırmızılıların işine yarayacak. İtalyan kulübü sezon sonunda oyuncuyu almak isterse Galatasaray'ın kasasına ciddi bir para girecek. Eğer Galatasaray formasıyla yola devam ederse, sarı-kırmızılılar Çizme'de tecrübe kazanmış, daha da iyi bir futbolcuya sahip olacak.