300 Milyon Euro'yu reddetti

300 Milyon Euro'yu reddetti
Güncelleme:

Cristiano Ronaldo, 300 Milyon Euro'luk transfer teklifini reddetti...

Dünyaca ünlü Portekizli menajer Jorge Mendes, İspanya 1. Futbol Ligi (La Liga) ekiplerinden Real Madrid'in yıldızı Cristiano Ronaldo'nun bonservisine Çin takımından yapılan 300 milyon euroluk teklifi reddettiklerini söyledi.

Dubai'de basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Ronaldo'nun menajeri  Mendes, futbolcusuna astronomik bir transfer teklifi geldiğini belirterek, "Adını  veremeyeceğim bir Çin kulübü, Ronaldo'nun bonservisi için Real Madrid'e 300  milyon euro önerdi. Ronaldo'ya ise primlerle birlikte senelik 100 milyon euronun  üzerinde teklifte bulundu." diye konuştu.
 
Teklifi düşünmeden reddettiklerini vurgulayan Mendes, "Para her şey  değil. Real Madrid, Ronaldo'nun hayatını oluşturuyor. Cristiano burada mutlu ve  Çin'e gitmesi mümkün değil." ifadelerini kullandı.
 
Mendes, Çin'in futbolda büyüyen bir endüstri haline geldiğini  belirterek, "Çin piyasaya çok hızlı girdi. Birçok futbolcu alabilirler ama  Ronaldo, bunlar arasında yer almıyor." değerlendirmesinde bulundu.
 
Son olarak Çin kulübü Shanghai Shenhua, Arjantinli 32 yaşındaki  futbolcu Carlos Tevez'e iki sezon için 84 milyon dolar maaş vererek kadrosuna  katmıştı. Böylece Tevez, tüm zamanların en yüksek maaşını alan futbolcusu  konumuna gelmişti.