Sahadan tekerlekli sandalyeyle ayrılan Alperen Şengün'den haber var

Sahadan tekerlekli sandalyeyle ayrılan Alperen Şengün'den haber var
Güncelleme:

NBA'de Houston Rockets'ta forma giyen milli oyuncu Alperen Şengün'ün sakatlığıyla ilgili açıklama geldi.

Houston Rockets'ta forma giyen milli basketbolcu Alperen Şengün'ün önceki gece yaşadığı sakatlığın ayrıntıları ortaya çıktı.

ESPN'den Adrian Wojnarowski'nin haberine göre; Alperen Şengün'ün sağ alt bacağında korkulduğu kadar büyük bir sakatlık yaşanmadı ancak ayak bileğinde ciddi bir burkulma ve dizinde kemik zedelenmesi oluştu.

AMELİYAT GEREKMİYOR

Alperen Şengün'ün maç sonrası MR'ının çekildiği ve oyuncunun sakatlığının ameliyat gerektirmediği vurgulandı.

Haberde, Alperen'in 14 Nisan'da sona erecek olan normal sezonda forma giymesinin zor olduğu aktarıldı.

"ALLAH'A ÇOK ŞÜKÜR PROBLEM YOK"

Milli basketbolcu, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklama ile dizinde bir sıkıntı olmadığını, bileği burkulduğu için tedavi süreci geçireceğini ifade etti.

En kısa zamanda çalışmalara başlayacağını ifade eden Alperen Şengün, "Yaşadığım sakatlık sonrası arayıp soran ve destek olan herkese çok teşekkür ediyorum. Allah'a çok şükür dizimde herhangi bir problem bulunmamakta. Bileğim burkulduğu için küçük bir tedavi sürecim olacak. Desteğinizi hissetmek bana güç verdi. En kısa zamanda eskisinden de daha güçlü dönmek için çalışmalara başlayacağım. Herkese çok teşekkürler" ifadelerini kullandı.

NE OLMUŞTU?

Houston Rockets'ın deplasmanda Sacremanto Kings'i 112-104 mağlup ettiği maçın sonlarında Alperen Şengün sakatlık yaşamıştı.

Bitime 39 saniye kala rakibine blok yapmak isterken, yere ters basan milli basketbolcu, acı içinde yerde kalmıştı. Ayak bileği dönen ve dizine de darbe alarak sakatlanan 22 yaşındaki pivot, salonu tekerlekli sandalye ile terk etmişti.