Yunus Akçay Uşak Sportif'te

Yunus Akçay Uşak Sportif'te
Güncelleme:

Kırmızı-siyahlı ekip, Medical Park Trabzonspor'da forma giyen oyun kurucu ile anlaşma sağladı.

Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Uşak Sportif, transfer  çalışmaları kapsamında Medical Park Trabzonspor'dan oyun kurucu Yunus Akçay ile  anlaşma sağladı.
 
Kulüp genel menajeri Fatihan Erdoğan, yaptığı açıklamada, bir süredir  görüştükleri oyun Yunus ile el sıkıştıklarını duyurdu.
 
Akçay'ın takıma dahil edilmesiyle transferi büyük  ölçüde  tamamladıklarını kaydeden Erdoğan, daha önce Darüşşafaka, Antalya Büyükşehir  Belediyespor ve Torku Konyaspor formaları da giyen 26 yaşında, 1.91 boyundaki  Yunus Akçay'ın takıma önemli katkı sağlayacağını söyledi.
 
Hızlı, iyi savunma yapan ve agresif oynayan bir takım oluşturduklarını  anlatan Erdoğan, " Alt yapıdan iki oyuncuyu A takıma çıkartmak istiyoruz. Temmuz  ayının son haftasında takımı toplayıp antrenmanlara başlayacağız. Bir yabancı  oyuncu daha transfer edebiliriz, ancak bunun için aceleci olmayacağız" dedi.
 
İsim sponsorluğu için Muratbey firması ile görüşmelerin sürdüğünü  ifade eden Erdoğan, bu hafta görüşmelerden sonuç almayı planladıklarını kaydetti.
 
Uşak Sportif, transferde Paul Harris, D'angelo Harrison, Tyrone  Johnson, Khem Birch, Watson ve Torku Konyaspor'dan Mesut Ademoğlu, TÜYAP  Büyükçekmece'den Şahin Ekmen ve Trabzonspor Medical Park'tan Can Korkmaz ile  anlaşma sağlamıştı. Uşak ekibi Yunus Akçay transferiyle 9. oyuncuyu renklerine kattı.