Everton, Lukaku için servet istiyor

Everton, Lukaku için servet istiyor
Güncelleme:

Juventus'un kadrosuna katmak istediği belirtilen Romelu Lukaku için Everton teknik direktörü Roberto Martinez'den uyarı geldi.

Everton'ın İspanyol teknik direktörü Roberto Martinez, genç forvet Romelu Lukaku'nun talipleri için uyarı yaptı: Onu satmak gibi bir düşüncemiz yok. Bu olacaksa da bize geldiği fiyatın iki katına olur.
 
36 milyon euroya transfer olmuştu
 
2013/2014 sezonu başında Chelsea'den Everton'a kiralık olarak giden Lukaku, sezon sonu Londra'ya geri dönmüş ancak Everton onu 36 milyon euroluk ücretle yeniden kadroya katmıştı.
 
"İki katını verirsiniz"

 
Bu hafta West Ham United deplasmanından 1-1'lik beraberlikle ayrılan ve Lukaku'nun golüyle bir puana uzanan Everton'da teknik direktör Roberto Martinez maç sonu açıklamasında sorulan bir soru üzerine, "Onu isteyen kulüplere şimdiden söylüyorum. Biz onu satmak istemiyoruz. Paraya ihtiyacı olan bir kulüp de değiliz. Lukaku'yu alacak takım, bizim onun için ödediğimizin iki katını bize vermek zorunda" açıklamasını yaptı.
 
Bu sezon Dybala dışında forvetlerinden fazla katkı alamayan Juventus'un, 22 yaşındaki Belçikalı için nabız yokladığı belirtiliyor. Lukaku'nun sözleşmesi 2019 yılında sona eriyor.
 
Fanatik