Arda Turan'a büyük şok !

Arda Turan'a büyük şok !

Porto'da kiralık olarak müthiş bir sezon geçiren Atletico Madridli Oliver Torres'in, Arda Turan'ın ilk 11'deki yerini tehdit ettiği belirtildi.

Atletico Madrid forması giyen milli futbolcu Arda Turan'ın tahtı sallanıyor. İspanyol basınındaki haberlere göre, Arda Atletico'ya transfer olduğundan beri ilk kez, formasını kaybetme tehlikesiyle karşı karşıya kaldı. Geçtiğimiz sezon kiralık olarak Porto forması giyen ve Atletico'ya geri dönen Oliver Torres'in, milli futbolcunun ilk 11'deki yerini tehdit ettiği belirtildi.
 
21 yaşındaki Torres'in Portekiz ekibinde oldukça başarılı bir sezon geçirdiğine dikkat çekilirken, genç yıldızın bu haliyle formayı kapabileceği yorumu yapıldı. Arda'nın Galatasaray'dan geldiği 2011'den bu yana en düşük istatistiklerini bu sezon yaşadığına dikkat çekilirken, geçen sezonki iki oyuncunun performanslarını değerlendiren teknik ekibin, Oliver Torres'in Arda ile forma için rekabet edeceği düşüncesini paylaştıkları ifade edildi.
 
Torres'in 7 gol attığı sezonu Porto'nun en skorer ikinci oyuncusu olarak tamamladığının altı çizilirken, oyuncunun ayrıca 6 da asist yaptığı ve tüm kulvarlarda 40 maç oynadığı bir sezonu geride bıraktığı kaydedildi. Arda'nın yalnız 3 gol attığı sezonu çok kısır tamamladığına vurgu yapıldı.   

Milliyet