Bruma'yı yıkan haber !

Bruma'yı yıkan haber !

Galatasaray'da son dönemlerde formaya hasret kalan Bruma, gediklisi olduğu Portekiz U-21 Milli Takımı'ndan da veto yedi.

Galatasaraylı Bruma'nın yıldızı çabuk söndü. Portekiz forması ile U-20 Dünya Şampiyonası'nda gösterdiği başarının ardından, geleceğin yıldızı beklentisiyle 10 milyon euro karşılığında transfer edilen genç futbolcu, sarı-kırmızılıların ardından milli takımdaki formasını da kaybetti. Portekizli futbolcu, Hamza Hamzaoğlu'nun as oyuncularını düşünmediği Rize maçında, üç maçlık aranın ardından şans bulmuştu.

Kulübünde son dönemde sık forma şansı bulamayan 20 yaşındaki futbolcu, her zaman çağrıldığı milli takımdan da veto yedi. Teknik direktör Rui Jorge bugün, Portekiz'in U-21 Avrupa Şampiyonası kadrosunu açıkladı ancak Bruma'yı çağırmadı.

Dev turnuvayı kaçıracak

Bir kez A Milli takıma da davet edilmişliği bulunan Galatasaraylı yıldız Çek Cumhuriyeti'nin ev sahipliğinde düzenlenecek dev turnuvanın dışında kaldı. Bruma, bonservis bedeli olarak, Monaco'da top koşturan Bernardo Silva ile birlikte U-21'in en değerli oyuncusu olarak gösteriliyordu. Silva ise kadroya alındı.

Sadece Bruno Alves

Portekiz A Milli Takımı'nın kadrosu da açıklandı. Türkiye'den davet alan tek isim Fenerbahçeli Bruno Alves oldu. Portekiz Milli Takımı'nın 13 Haziran'da Ermenistan ve 16 Haziran'da İtalya ile oynayacağı karşılaşmaların kadrosunda Türkiye'den başka bir isme yer verilmedi.

Milliyet