Fenerbahçe sol bek için harekete geçti

Fenerbahçe sol bek için harekete geçti
Güncelleme:

Fenerbahçe'de transfer harekatı başlıyor. Defasından solunda bir türlü istediği ritmi yakalayamayn Fenerbahçe'nin hedefinde Bursaspor'un yıldızı var.

Hasan Ali Kaldırım ve İsmail Köybaşı'ndan bir türlü istediği verim alamayan Aykut Kocaman'ın, sol bekteki sorunu halledebileceğini ve istediği ismi yönetime rapor ettiği belirtildi

TAKAS FORMÜLÜ DEVREDE

Fenerbahçe Teknik Direktör Aykut Kocaman'ın, Bursaspor'dan Aziz Behich'in transferi için yönetime başvurduğu ortaya çıktı. Sarı-lacivertli yönetimin, takas formülü ile devre arasında bu transferi gerçekleştirmeye çalışacağı öğrenildi.

'LE GUEN ONAY VERMEZ'

Timsah'ın Fernandao'ya talip olması bu transfer için bir fırsat. Ancak Bursa cephesinden sızan bilgilere göre; teknik direktör Paul Le Guen, Aziz Behich'in takımdan ayrılmasına kesinlikle razı değil.

SEZON SONUNA KADAR İSMAİL...

Fenerbahçeli yetkililerin, bu sorunu aşmak için de yeşil-beyazlılara İsmail Köybaşı'nı sezon sonuna kadar satın alma opsiyonlu olarak kiralık vermeyi teklif edecek. Operasyon için devre arası beklenecek.

BEHICH OLMAZSA TRAORE!

Operasyon için devre arası beklenecek. Bu sezon 10 lig maçında da görev alan Behich'in 2 gol-1 asisti bulunuyor. Sarı-lacivertlilerin Göztepe'nin Fildişili Sahilli sol beki Adama Traore'yi de mercek altına aldığı gelen bilgiler arasında.