Gökdeniz Rubin Kazan'ı uçurdu

Gökdeniz Rubin Kazan'ı uçurdu

Rubin Kazan, Gökdeniz'in golleriyle Sovetov'u mağlup etti...

Türk futbolcu Gökdeniz Karadeniz, takımı Rubin Kazan'ın, Rusya Premier Lig'in 15. haftasında Krylya Sovetov'u 2-0 yendiği maçın gollerine imza attı.

Rusya Premier Lig'in 12. sırasındaki Rubin Kazan, 11. sıradaki Krylya  Sovetov'u konuk etti. Rubin Kazan, 35 yaşındaki Gökdeniz'in 38 ve 90+1. dakikada  kaydettiği gollerle sahadan 2-0 galip ayrıldı.
 
Bu sezon Rusya ligindeki 10. maçını oynayan Gökdeniz, 3. golüne imza  koydu. Puanını 16'ya çıkaran Rubin Kazan ise 10'unculuğa yükseldi.
 
2008 yılında bu yana Rubin Kazan'da forma giyen yıldız futbolcu, Rus ekibinde kaptanlığa kadar yükselirken takımın sembol isimlerinden biri oldu. Hafta içi oynanan Liverpool maçında Rubin Kazan taraftarları Gökdeniz için özel kareografi hazırladılar. Rus takımın en sevilen futbolcularından biri olan tecrübeli futbolcu, bu sevginin karşılığını da gösterdiği üstün performansla fazlasıyla hak ediyor.
 
Gökdeniz Karadeniz performasınyla Rubin Kazan'a büyük katkı sağlarken, Avrupa Ligi'nde en fazla forma giyen Türk futbolcu rekorunu da elinde bulunduruyor.