Haluk Ulusoy'a bir şok daha !

Haluk Ulusoy'a bir şok daha !

Haluk Ulusoy'un Diyarbakır'da buluştuğu 5 kulüp, deklarasyon isteğini kabul etmedi.

Van B.B., Yeni Diyarbakır, Diyarbakır B.B., Cizrespor ve Kahramanmaraşspor’un temsilcileriyle bir araya gelen TFF başkan aday adayı, hayal kırıklığına uğradı. “Beni desteklediğinize yönelik deklarasyon yayınlayın” diyen Haluk Ulusoy’a ret yanıtı geldi.

TFF başkanlığına aday olması için 60 imzayı toplayamayan ve elinde bulunan imzaları da sürekli kaybeden başkan aday adayı Haluk Ulusoy, son darbeyi Diyarbakır’da yedi. Önceki gün aralarında eski Diyarbakırspor Başkanı Adnan Ötüken’in de bulunduğu bazı kurmaylarıyla Diyarbakır’a gidip, seçimde oy kullanma hakkı bulunan 5 takımın yetkilileriyle bir araya gelen Ulusoy, “Beni desteklediğinize yönelik deklarasyon yayınlayın” dedi, ret yanıtı aldı.

Van B.B., Yeni Diyarbakır, Diyarbakır B.B., Cizrespor ve Kahramanmaraşspor’un başkan ve kulüp temsilcileriyle bir araya gelen Ulusoy, mevcut yönetimi ve Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Göksel Gümüşdağ’ı sert bir biçimde eleştirerek, “Onlar icazetle bu işi yapıyorlar. Gelen telefonlarla karar değiştiriyorlar. Ben göreve gelirsem kimse bana telefonla talimat veremeyecek. Bölgedeki takım sayısını artırmak için özel çaba sarf edeceğimin sözünü veriyorum” diye konuştuğu öğrenildi.

Ulusoy’un ayrıca, bu kulüp temsilcilerine çok ciddi mali kaynak sağlayacak sözü verdiği de belirtildi. Ardından da kulüplerden, kendisini destekleyeceklerini ve kendi lehine oy vereceklerini dile getiren bir deklarasyon talebinde bulundu.

Bunun üzerine söz alan kulüp yöneticileri, hiçbir şekilde destek deklarasyonuna imza atmayacaklarını ayrıca Yıldırım Demirören federasyonunda olması kesinleşen Nihat Özdemir’in yarın Diyarbakır’a geleceğini ve onunla da görüşüp kararlarını vereceklerini belirttiler.

Bu kulüplerden bazıları da, “Biz zaten Sayın Demirören’i destekliyoruz. Kendisine aday olması için imza da gönderdik” dedi. Böylece Haluk Ulusoy, tıpkı Ege ve Orta Anadolu’da olduğu gibi Doğu ve Güney Doğu’da da 2 ve 3. lig kulüplerinden beklediği desteği bulamadı.

Ulusoy’un bugün, birlikte hareket ettiği arkadaşlarıyla son bir görüşme daha yaptıktan sonra adaylıktan çekilme kararını açıklaması bekleniyor.