Lukas Podolski’yi şaşırtan istifa !

Lukas Podolski’yi şaşırtan istifa !

Galatasaray'ın yıldızı Lukas Podolski, istifa eden Almanya Futbol Federasyonu Başkanı Wolfgang Niersbach ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Spor Toto Süper Lig ekibi Galatasaray’ın Alman futbolcusu Lukas Podolski, rüşvet iddiaları nedeniyle istifa eden Almanya Futbol Federasyonu Başkanı Wolfgang Niersbach ile ilgili açıklamalar yaptı.

Almanya’nın 2006 FIFA Dünya Kupası ev sahipliği sürecinde kuşku uyandıran para transferlerinden dolayı üzerinde baskılar artan Niersbach, DFB’nin resmi internet sayfasından yaptığı açıklamada, DFB’yi ve başkanlık makamını koruma adına görevinden istifa ettiğini bildirdi.

Konuyla ilgili konuşan Podolski, “Bilmiyorum, bu takımda bir sorun yaratacak mıdır. Ama bazı oyuncuların bu konuyla ilgili konuşması gerekiyor. Benim için sürpriz bir istifa olduğunu söyleyebilirim” dedi.

Niersbach’ı öven Alman yıldız, “Bence Niersbach harika bir başkandı. Takımla arası çok iyi ve harika ilişkilere sahipti. Onunla Dünya Kupası zaferi yaşadık ve bu istifa gerçekten beni şaşırttı. Kararına saygı duyuyorum” ifadelerini kullandı.

“İSTANBUL HARİKA ŞEHİR”

İstanbul’daki hayatından bahseen Podolski, “Çok rahat hissediyorum. İstanbul harika bir şehir ve harika taraftara sahip büyük bir kulüpteyim. Performansım çok iyi ve umarım böyle devam ederim” şeklinde konuştu.

Son haftalarda eski günlerine kavuştuğunu dile getiren yıldız isim, “Formum yerine çünkü sürekli oynuyorum ve son haftalarda eski gücümü geri kazandım. Bunu sahada gösteriyorum” yorumunda bulundu.

AMK Gazetesi