Manchester City, Real Madrid'i devirip İstanbul biletini aldı

Manchester City, Real Madrid'i devirip İstanbul biletini aldı
Güncelleme:

Final mücadelesi İstanbul'da oynanacak olan Şampiyonlar Ligi'nde Manchester City, Real Madrid'i 4-0'lık skorla yenerek finallere adını yazdırdı ve Inter'in rakibi oldu.

UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final rövanş maçında Manchester City ile Real Madrid, Etihad Stadı'nda karşı karşıya geldi. İlk maçta rakibiyle deplasmanda 1-1 berabere kalan İngiliz devi Manchester City, evindeki rövanşı 4-0 kazanıp adını finale yazdırdı.

M.City'ye turu getiren golleri 23 ve 37. dakikada Bernardo Silva, 76. dakikada Eder Militao (k.k.) ve 90+1'de Julian Alvarez kaydetti.

İSTANBUL'DA DEV FİNAL: INTER-MANCHESTER CITY

 Geçen sezon trajik şekilde yarı finalde elendiği son şampiyon Real Madrid'den intikamını alan Guardiola'nın öğrencileri, Şampiyonlar Ligi finalinde Inter'in rakibi oldu. İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadı'nın ev sahipliği yapacağı Inter-Manchester City finali 10 Haziran Cumartesi günü saat 22.00'de başlayacak.

KUPAYI 4. KEZ MÜZESİNE GÖTÜRMEK İÇİN MÜCADELE EDECEK

Manchester City, tarihinin ilk Şampiyonlar Ligi şampiyonluğunu kazanmak için sahaya çıkacak. Son olarak 2009-2010 sezonunda final oynayan ve şampiyon olan İtalyan devi Inter ise en büyük kupayı 4. kez müzesine götürmek için mücadele edecek.