''Elimden geleni yaparım hocam''

''Elimden geleni yaparım hocam''

Barcelona formasını giyemeyen Arda Turan, Çek Cumhuriyeti maçından önce Fatih Terim’le bir araya geldi.

Barcelona’ya uygulanan transfer yasağı nedeniyle şimdiye kadar resmi veya özel hiçbir maçta İspanyol ekibinin formasını giyemeyen Arda Turan, Çek Cumhuriyeti maçından önce Fatih Terim’le bir araya geldi.

Ciddi biçimde maç ve fizik eksiği olduğuna dikkat çeken yıldız futbolcunun, “Hocam siz hiç merak etmeyin. Gücüm yettiği kadar elimden gelenin en iyisini yapacağım. Galibiyet için terimin son damlasına kadar mücadele edeceğim” dediği öğrenildi.

14 puanda başrolde

Kaptan Arda Turan attığı birbirinden kritik goller ve yaptığı asistlerle, A Milli Takımımız’ın son dönemdeki başarısında başrolü oynadı. Tecrübeli yıldız, 2015 yılı içerisinde takıma katkısıyla başarıya doğrudan etki etti.

Ay-yıldızlı ekibimizin grupta oynadığı son 6 maçın tamamında skora katkı veren Arda, kazanılan 14 puanın mimarı oldu. Bu süreçte 2 gol atıp, 5 asist yapan 28 yaşındaki oyuncu, 11 gol atan millilerin 7 golüne direkt imzasını koydu. Son 6 maçtır grupta kaybetmeyen Fatih Terim’in ekibi, 14 puanı hanesine yazdırırken, bu maçların hepsinde Arda Turan etkisi dikkatlerden kaçmadı.