Sergen Selçuk'u kızdırdı ve...

Sergen Selçuk'u kızdırdı ve...

Sergen Yalçın’ın televizyon yorumunda Selçuk İnan’ın büyük maçlarda ortada görünmediği yolundaki eleştirisi, Galatasaray Kaptanı’nı ayağa kaldırdı.

Milli Takımımız’ın son dört maçında üç gol atarak, Türkiye’nin Fransa’ya gitmesine büyük katkı sağlayan Selçuk İnan’ı Sergen Yalçın’ın konuşmalarının motive ettiği ortaya çıktı.

İzlanda ile oynanan ilk maç öncesinde TRT’de yorumculuk yapan Sergen Yalçın’ın, Galatasaraylı oyuncuyu büyük maçlarda ortalıkta gözükmediği için eleştirmesi ve Estonya, Andorra gibi takımlara karşı iyi oynadığını, Hollanda gibi güçlü rakiplere karşı hiçbir varlık gösteremediğini söylemesi, Selçuk’u çok kızdırdı.

Üstelik Yalçın, “İddia ediyorum Fatih Terim yarın beni milli takıma çağırsın, Estonya ve Andorra gibi takımlara karşı gol atmazsam gel bana istediğini söyle” diyerek büyük iddia ortaya koymuştu.

‘Hissettim’

Selçuk’un, Sergen Yalçın’ın bu sözlerine çok içerlediği ve bunu çevresindekilere de söylediği öğrenildi.

İzlanda karşısında muazzam bir frikik atan ve Türkiye’yi Fransa’ya taşıyan Selçuk İnan, topun başına geçerken gol atacağını hissettiğini söyledi ve o psikolojiyle vurduğunu dile getirdi, “Çok değerli bir gol oldu” dedi.