Uslu’dan Fatih Terim’e şok suçlama !

Uslu’dan Fatih Terim’e şok suçlama !

Mahmut Uslu, oyuncu seçimine sert çıkarak milli takıma yüklendi. Uslu, menajer Ahmet Bulut üzerinden Fatih Terim'e eleştiri yağdırdı.

Fenerbahçe Basın Sözcüsü ve Genel Sekreter Mahmut Uslu, gazetecilerle sohbetinde Fatih Terim ile ilgili olay ifadeler kullandı.

Son olarak Gökhan Gönül transferinde karşı karşıya geldikleri menajer Ahmet Bulut üzerinden isim vermeden Fatih Terim’e göndermeler yapan Uslu şunları kaydetti:

“Ahmet Bulut’un ortakları kim? Daha önceki ortakları kimdi, kimin tanıdığı yanında çalışıyordu, sonra ayrıldı. Ahmet Çalık’ın menajeri kim, milli takıma alınıyor, hiçbir maçta oynamıyor. Başakşehir’de Yalçın var, kendini geliştirdi, iyi stoper. Neden milli takıma alınmadı? Bunlar ‘Bizim oyuncular milli takıma gider’ şeklinde söylüyorlar. Caner uzun süre oynamamış, onu oynatıyorsun. Sezonun en formda isimlerinden Hasan Ali’yi almıyorsun, İsmail Köybaşı’na 3. maçta görev veriyorsun. Caner hadi diyelim kulübün suçu, uzun süre oynamayan hazır olmayan oyuncuyu niye oynatıyorsun?”

“İSMAİL KÖYBAŞI MİSİLLEME DEĞİL”

“Köybaşı transferi kesinlikle misilleme için değil. İspanya’ya gidecekti, olmadı. Beşiktaş’tan ayrılınca ihtiyaç doğrultusunda transfer ettik. Bonservissiz ve milli hem de yerli. Fenerbahçe’ye katkı sağlayacaktır. Diego, Flamengo’ya gidiyor. Alacağına karşılık bonservisini vererek göndereceğiz.”

“KARİYERİ DÜŞÜŞTEYSE ALABİLİRİZ”

“Avrupa kulüpleriyle aramızda büyük bütçe farkı var. İngiltere’de en kötü takım çok üstümüzde yayın hakkı alıyor. Bizim aldığımız ortada, onlarla nasıl rekabet edelim? Biz daha çok kariyeri düşüşte olan 30-31 yaşında oyuncuları transfer edebiliyoruz, Türkiye gerçeği bu. Alex’i İtalya’da başarısız olduğu için alabildik. Nani için devre arasında Çin’den 17 milyon Euro’luk teklif vardı. Nani’ye 10 milyon veriyorlardı gitmek istemedi. Valencia’nın bizim rakama ulaşması için 8 milyon vermesi gerekir. Biletler pahalı değil. Derbiler hariç stat dolmuyor, kombine dışında 4-5 bin bilet sattık. Bu sene kombine 20 bin civarı.”

AMK Gazetesi