Minik Messi'nin hayali gerçek oluyor

Minik Messi'nin hayali gerçek oluyor

Arjantinli yıldız, poşetten Messi forması yapıp giyen çocukla bir araya geliyor...

Geçtiğimiz aylarda sosyal medyada büyük ilgi gören "Poşet formalı Messi"ye Arjantinli yıldızdan jest geldi. Lionel Messi, hayranı olan küçük Murtaza ile bir araya gelecek...

Afganistan Futbol Federasyonu (AFF), Barcelona Kulübünün  Arjantinli forvet oyuncusu Lionel Messi'nin, dünyaca ünlü futbolcunun poşetten  yaptığı formasıyla çekilmiş fotoğrafları internette yayılan Afgan çocukla bir  araya geleceğini açıkladı.
 
AFF'den yapılan açıklamaya göre, üstünde "Messi" ve "10" yazan,  poşetten yapılmış Arjantin Milli Takımı formasıyla çekilen fotoğrafları sosyal  paylaşım siteleri aracılığıyla yayılan 5 yaşındaki Afgan çocuk Murtaza'nın,  hayranı olduğu yıldız futbolcuyla tanışması için girişimler başlatıldı.
 
AFF'nin, FIFA Altın Top Ödülü'nü 5 kez kazanan Messi ile irtibata  geçtiği ve İspanyol kulübü Barcelona'da top koşturan futbolcu ile Murtaza'nın  yakın zamanda bir araya geleceği ifade edildi. Buluşmanın, Afganistan'da mı yoksa  İspanya'da mı gerçekleşeceğine dair bilgi verilmedi.
 
Afganistan'ın Gazni vilayetindeki Caguri ilçesinde yaşayan Murtaza,  fotoğraflarının internette yayılması sonrası "poşetten Messi forması giyen çocuk"  olarak ünlenmişti.