Muslera'ya men cezası geliyor

Muslera'ya men cezası geliyor
Güncelleme:

Galatasaray'ın başarılı file bekçisi Muslera, Dünya Kupası'ndaki Uruguay'ın Gana ile oynadığı son grup maçında yaşanan olaylar nedeniyle men cezasıyla karşı karşıya...

FIFA, Uruguay'ın Gana ile oynadığı maçın ardından futbol federasyonu ve dört oyuncusu hakkında disiplin soruşturması başlatmıştı. Karşılaşmada hakeme sert itirazlarda bulunan oyuncuların ceza alacağı kesinleşti.

Jose Maria Gimenez, Edinson Cavani, Fernando Muslera ve Diego Godin, hakeme fiziksel temasta bulundukları gerekçesiyle ilgili disiplin kurula sevk edilmişlerdi. Eski FIFA yetkilisi Keith Hackett, Muslera özelinde açıklamalarda bulundu.

Hackett, "Maçın sonunda hakemin katlanmak zorunda kaldığı şey kabul edilemezdi. Güvenliğin beklediğiniz kadar iyi olmadığı konusunda biraz endişeliydim. Bunun olmayacağını düşünebilirsiniz. Premier Lig'e baktığınızda bu çok sık olmaz ama olduğunda çok hızlı bir şekilde güvenlik vardır. Bu doğru değildi." dedi.

"SERT BİR CEZA VERMESİNİ BEKLİYORUM"

"FIFA'nın Uruguay'a sert bir ceza vermesini bekliyorum. Önemli bir para cezası ve uzaklaştırma olacaktır. Turnuva dışındalar ama uluslararası oyuncuları var. Herhangi bir yasak uzun süreli olacak. 1-2 maç değil."