Nagatomo resmen Galatasaray'da !

Nagatomo resmen Galatasaray'da !
Güncelleme:

Inter, Japon futbolcu Nagatomo'nun Galatasaray'a transferini resmen açıklayarak bir teşekkür mesajı yayınladı.

Galatasaray’ın bonservisini almak için uğraştığı Japon futbolcu Yuto Nagatomo’nun transferi mutlu sonla bitti. İnter Kulübü tecrübeli futbolcunun sarı kırmızılılara tranferini resmen açıkladı ve bir teşekkür mesajı yayınladı…

Spor Toto Süper Lig takımlarından Galatasaray'ın, bir süredir bonservisini almak için uğraştığı Yuto Nagatomo için İtalyan ekibi Inter'le anlaşmaya vardı. Geçtiğimiz sezon ara transferde sarı kırmızılı ekibe kiralık olarak gelen 31 yaşındaki Japon sol bek, 2018 Dünya Kupası'nda ülkesi adına mücadele ediyor.

Galatasaraylı yönetici Abdurrahim Albayrak, İtalya'ya giderek Inter'li yöneticilerle bir araya gelmiş ve Nagatomo'nun bonservisinin alınması için görüşmeler gerçekleştirmişti. Bugün İtalyan devi İnter resmi internet sitesinden Nagatomo’nun Galatasaray’a transfer olduğunu resmen açıkladı ve tecrübeli futbolcuya katkıları için teşekkür etti.

İTALYANLAR 3 MİLYON EURO OLARAK AÇIKLAMIŞTI

Oyuncunun bonservis bedeli ile ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmadı ancak kısa bir sürede Galatasaray’ın KAP bildirimi yapması bekleniyor. Dün İtalya’da bazı haber kanalları Galatasaray’ın İnter’e 3 milyon Euro ödeyeceğini yazmıştı…

Tecrübeli futbolcunun Dünya Kupası'nın ardından resmi sözleşmeye imza atması bekleniyor. Galatasaray formasıyla 15 maça çıkan ve 3 asist yapan Japon futbolcu, kısa sürede taraftarın sevgilisi olmayı başarmıştı. Dünya Kupası'nda H Grubu'nu ikinci sırada bitirerek bir üst tura yükselen Japonya, Belçika ile karşı karşıya gelecek.

Nagatomo resmen Galatasaray'da ! - Resim : 1