Bein'in CEO'su hakkında şok iddia: ''Ölüm tehditleri savurdu''

Bein'in CEO'su hakkında şok iddia: ''Ölüm tehditleri savurdu''
Güncelleme:

Dün akşam oynanan ve Real Madrid'in 1-0 mağlubiyetten 3-1 kazandığı müthiş mücadelenin ardından aynı zamanda Bein'in de CEO'su olan Paris Saint Germain'in Nasser Al-Khelaifi'nin ölüm tehditleri savurduğu iddia edildi.

Şampiyonlar Ligi'nde dün gecenin maçında Paris Saint Germain karşısında 1-0'ın rövanşında ilk yarıyı 1-0 geriye kapatan Real Madrid, Benzema'nın 17 dakikada attığı 3 golle tarihi bir galibiyet aldı.

Geceye damga vuran olay ise PSG Başkanı Nasser Al-Khelaifi ve PSG Sportif Direktörü Leonardo'nun hakem odasına girmeye çalışması oldu.

PSG'nin 3-1'lik aldığı şok mağlubiyet sonrası soyunma odası ve tünelde yaşananlar ortaya çıktı. Karşılaşmanın ardından PSG Başkanı Nasser Al-Khelaifi ve Sportif Direktör Leonardo, agresif bir şekilde hakem odasına zorla girmeye çalıştıkları öne sürüldü.

İspanyol basınında yer alan iddialara göre; maç sonunda Al-Khelaifi'nin Santiago Bernabeu'da stadyumunda misafir takım için kurulan bölgeden çıkarak agresif davranışlar ortaya koyduğu, koridorda tehditler savurduğu, hakem odasına zorla girdiği ve maçın hakemi Danny Makkelie ile tartışarak yardımcı hakemlerden birinin bayrağının kırıldığı ifade edildi.

Nasser Al-Khelaifi'nin bir kaç görevli tarafından hakem odasından zorla alındığı ve yaşanan kargaşada tehditler savurduğu ifade edildi.

Öte yandan, Al-Khelaifi'nin hakem soyunma odasının çevresinde yaptığı davranışları telefonuyla kaydeden bir Real Madrid çalışanına "Seni öldüreceğim" diye bağırdığı iddia edildi.