Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki hedefi: 3 puan

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki hedefi: 3 puan
Güncelleme:

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu'ndaki ilk maçında 20 Eylül Çarşamba günü sahasında Danimarka temsilcisi Kopenhag'ı ağırlayacak. Saat 19.45'te başlayacak olan mücadele EXXEN'den canlı olarak yayınlanacak.

Galatasaray, bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde gruptan çıkmayı hedefliyor. Bu hedefe ulaşmak için ilk maçta Kopenhag'ı yenmek zorunda olan sarı-kırmızılılar, taraftarlarının da desteğiyle galibiyet almak istiyor.

Galatasaray, sezon başında kadrosunu önemli isimlerle güçlendirdi. Özellikle yeni transferler Sergio Oliveira ve Victor Nelsson'un takıma uyum sağlaması, Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde daha başarılı olma şansını artırıyor.

Kopenhag ise bu sezon Şampiyonlar Ligi'ne eleme turlarından katılmayı başardı. Danimarka temsilcisi, ilk turda Slovacko'yu, ikinci turda da PAOK'u eleyerek gruplara kaldı.

Kopenhag, bu sezon ligde de iyi bir performans sergiliyor. Danimarka Ligi'nde 4 maçta 3 galibiyet ve 1 beraberlik alan Kopenhag, liderlik koltuğunda oturuyor.

Galatasaray - Kopenhag maçı, Şampiyonlar Ligi'nde grupların ilk haftasında oynanacak en önemli maçlardan biri olacak. Bu maçın galibi, grupta avantajlı bir konuma geçecek.