''Başarımızın mimarı Aykut Kocaman''

''Başarımızın mimarı Aykut Kocaman''

Abdou Razack Traore, ortaya koydukları başarılı performansın mimarının, teknik direktör Aykut Kocaman olduğunu ifade etti.

Torku Konyasporlu futbolcu Traore, "Verdiği taktiklerle puan kazanıyoruz. Bu yüzden Aykut hoca takdir edilecek biri. Kasımpaşa'yı yenip, onların bir adım önüne geçmek istiyoruz" dedi.

Torku Konyaspor'un Fildişi Sahilli  futbolcusu Abdou Razack Traore, Spor Toto Süper Lig'de ortaya koydukları başarılı  performansın mimarının, teknik direktör Aykut Kocaman olduğunu ifade etti.
 
Torku Konyaspor'un ligdeki durumunu AA muhabirine değerlendiren  Traore, geride kalan 14. haftada Antalyaspor'u yenerek 7. sırayı koruduklarını  hatırlattı.
 
Süper Lig'de yakaladıkları çıkışın, takımın yanı sıra taraftarı ve  Konya halkını mutlu ettiğini vurgulayan Traore, şunları söyledi: "Şu anda çok iyi iş çıkarıyoruz. Çok başarılıyız ancak her takımda  inişli çıkışlı dönemler olur. İnşallah bu şekilde devam ederiz. Elimizden ne  geliyorsa yapıp, başarıyı devam ettirmek istiyoruz. Şu anki başarımızın en büyük  mimarı Aykut hoca. Bize defansif ve hücum anlamında ne yapmamız gerektiğini en  ince ayrıntısına kadar anlatıyor. Bizim sıkı bir takım olmamızı sağlıyor. Verdiği  taktiklerle puan kazanıyoruz. Bu yüzden Aykut hoca takdir edilecek biri."
 
"Kasımpaşa'nın bir adım önüne geçmek istiyoruz"
 
Ligin 15. haftasında cumartesi günü deplasmanda Kasımpaşa ile  yapacakları maça da değinen Fildişi Sahilli futbolcu, şöyle konuştu: "Antalyaspor maçını unutup, Kasımpaşa maçına odaklanmalıyız. Kasımpaşa  maçı bizim için çok önemli. Ligde aynı puanda olduğumuz bir takım. Kasımpaşa'yı  yenip, onların bir adım önüne geçmek istiyoruz. Her iki takım için de çok çetin  bir mücadele olacak."