''Beni oynatma hocam''

''Beni oynatma hocam''

Fenerbahçe'nin milli futbolcusu Mehmet Topal, son maçta teknik direktör Vitor Pereira'yı uyardı ama korktuğu başına geldi.

Takımla birlikte sadece iki gün çalışan milli futbolcu, “Hazır değilim. Sakatlanabilirim” dedi. Portekizli teknik adam ise sadece ilk yarım saat oynatacağını belirtti. Fakat 38. dakikada sakatlandı ve sağ kasığında yırtık tespit edildi. Mehmet iki hafta uzak kalacak.

Fenerbahçe’de Mehmet Topal’ın Voluntari maçında korktuğu oldu, teknik direktör Vitor Pereira’yı uyaran tecrübeli futbolcu, oynadığı için sakatlıktan kurtulamadı. 38. dakikasında sakatlanan Mehmet’in kasığında yırtık tespit edildi. Ancak bu durum tecrübeli futbolcu için sürpriz değildi. Çünkü maç öncesi Pereira’ya sakatlanabileceğini söylemişti.

EURO 2016 sonrası 23 Haziran’da  dönen futbolcu, takımın kampına 6 Temmuz’da katılmış, sadece iki günlük bir çalışma yapmıştı. Teknik direktör Pereira’ya maç öncesi, “Beni bu maçta oynatma. Hazır değilim. Sakatlanabilirim” dedi.

Mehmet Topal’ın bu uyarısına rağmen Portekizli teknik adam, “Seni sadece ilk yarım saat oynatacağım” cevabını verdi. Teknik direktör Pereira, ilk iki maçta daha çok altyapıdan oyuncularla oynamak zorunda kaldığı için 3-5-2 sisteminin provasını as oyuncularla yapamamıştı. Bu nedenle de Kjaer-Topal-Neustadter uyumunun nasıl olacağını merak ediyordu. Bu nedenle de Mehmet’i görevlendirmişti.

Sakatlanan futbolcunun sağ kasığında yırtık tespit edilirken iki hafta takımdan uzak kalması bekleniyor. Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında cezalı olduğu için oynamayacak olan futbolcunun ikinci karşılaşmaya yetiştirilmesi için tedavisi sürüyor.

Topal’da imza bugün

Fenerbahçe ile daha önce anlaşmaya varan Mehmet Topal için bugün imza töreni düzenlenecek. Saat 14:00’te Ülker Stadı’nda yapılacak törende Mehmet Topal basın mensuplarının sorularını yanıtlayacak.

Milliyet