''Burak Yılmaz’a benzediğimi söylediler''

''Burak Yılmaz’a benzediğimi söylediler''

Trabzonspor'un formasını ilk defa giyen 18 yaşındaki Muhammet Beşir, hayalini gerçekleştirdiğini ve 17 numaranın hikayesini anlattı.

Eskişehirspor maçında oyuna sonradan giren ve Trabzonspor’un 3. golünü atan Muhammet Beşir, yayıncı kuruluşa konuştu. Sadi hocaya teşekkür eden 18 yaşındaki futbolcu, Avni Aker’de gol atarak hayallerini gerçekleştirdiğini söyleyerek, “Yusuf ağabey söylemişti, maça girince gol atacağımı… 10 yaşımdan beri Avni Aker’de gol atmanın hayalini kuruyordum  Mutluyuz, inşallah bundan sonra güzel bir sürece gireriz. Sadi hocanın büyük emeği var. Diğer hocaların da emeğini es geçmeyelim. Ama Sadi hoca benim için ayrı. Araklıspor’dayken 14 yaşından beni aldı. A Takıma çıktı, sonra beni de aldı. Hedefim onun yüzünü kara çıkarmamak” dedi.

“BURAK YILMAZ’A BENZEDİĞİMİ SÖYLEDİLER”

17 numaralı formayı giyen Muhammed Beşir, aslında 97 numarayı seçtiğini belirterek, “17 numarayı, Salih ağabey, Yusuf ağabey sayesinde oldu. Ben 97 numarayı almıştım doğum tarihim olduğu ama onlar, Burak Yılmaz’a benzediğimi söyledi ve 17 numaramı almamı istedi” diye konuştu.