''Büyük rahatsızlık duyuyorum''

''Büyük rahatsızlık duyuyorum''

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, önemli açıklamalarda bulundu.

Fikret Orman, siyah-beyazlı kulüpte göreve geldikten sonra ticari faaliyetlerine ara verdiğini belirterek, kulüp başkanı olduğundan beri devletten bir arazi tahsisi almadığını ve otel yapım işine girmediğini açıkladı.

Orman, yaptığı yazılı açıklamada, Beşiktaş Kulübü Başkanı sorumluluğu  gereği temsil ettiği makama saygı nedeniyle ticari faaliyetlerine ara vermesine  karşın devletten arazi tahsisi aldığı ve otel inşaatı yaptığına yönelik  iddiaların bütünüyle iftira olduğunu vurgulayarak, şunları kaydetti:
 
"Tüm zamanını Beşiktaş'ın başarısı için harcayan şahsımın, mesnetsiz  iddialarla yıpratılmaya çalışılmasından ve halkımızın yanlış yönde  bilgilendirilme çabasından büyük rahatsızlık duymaktayım. Açık yüreklilikle  belirtmek isterim ki Beşiktaş Kulübü Başkanı olduğumdan bu yana devletten ne bir  arazi tahsisi aldım, ne de bir otel yapımı işine giriştim. Herhangi bir kanıt  gösterilmeden çamur at izi kalsın mantığı ile bu iddiaları ortaya atanlara da şu  taahhüdümü açıklayarak yanıt vermek en doğru yöntem olacaktır: Beşiktaş Kulübü  Başkanı olduğumdan bu yana şahsıma tahsis edildiği iddia edilen herhangi bir  arazi varsa bunu belgeleriyle ortaya dökecek olan kişi veya kişilere, bu belgede  yer alan arazideki tüm hakları bağışlamaya hazırım. İddia sahiplerinin  iddialarını ispat etme yükümlülüğünü hatırlatır, kamuoyunun; belgesi olmayan,  ciddiyetten uzak şahsıma yönelik iftiralara itibar etmemesini rica ederim."