''Emekleme dönemindeyiz''

''Emekleme dönemindeyiz''

Süper Lig’in 10. haftasını 11 puanla 13. sırada kapatan Trabzonspor’da, Teknik Direktör Ersun Yanal takımına çok güvendiğini dile getirdi.

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, her alanda yeniden yapılandıklarını söyledi, “Buna emekleme dönemi de diyebiliriz. Finalde, takımını sahiplenen ve umutlu olanlar kazanacak” dedi.

Deneyimli hoca, Trabzonspor Dergisi’ndeki röportajında bordo-mavili kulübün her alanda yeniden yapılanma sürecinin içinde olduğuna dikkat çekti. Yanal, “Sezon başından bu yana işler istediğimiz gibi gitmese, zorluklar yaşasak da bilinmeli ki takımıma sonuna kadar güveniyorum. Bütün oyuncularımın uzun vadede bize çok büyük katkılar sağlayacağına inancım tamdır. Bir sürecin içindeyiz ve inişli çıkışlı grafikler yaşayabiliriz. Buna emekleme dönemi de diyebiliriz. Haliyle yeni kurulan takımımızı herkesin kucaklaması gerekiyor. Finalde takımını sahiplenen, sabreden, inanan ve umutlu olanlar kazanacaktır” ifadelerini kullandı.

Bordo-mavili hoca şöyle devam etti:

“Takım olmak sadece futbolcu ve teknik ekiple mümkün değildir. Takım olmak, yönetimi, teknik ekibi, taraftarı ve camiasıyla bir bütün olmaktan, altını çizerek tekrar söylüyorum, aynı dili konuşmaktan geçiyor. Çok kaliteli oyunculardan kurulu bir takımız. Bu kaliteyi birlikte düşünen bir takım haline getirdiğimizde göreceksiniz, herkesin beğenerek izlediği Trabzonspor sahada olacaktır.”