''Fenerbahçe bu ligin en iyi takımı''

''Fenerbahçe bu ligin en iyi takımı''

Aatıf Chahechouhe, bu hafta oynayacakları Fenerbahçe maçıyla ilgili konuştu.

Medicana Sivasspor'un forvet oyuncusu Aatıf Chahechouhe, bu hafta oynayacakları Fenerbahçe maçıyla ilgili, "Fenerbahçe bu ligin en iyi takımı. Ama biz de sezonu iyi kapatmak istiyoruz. Maçı kazanmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız" dedi.

Medicana Sivasspor, Spor Toto Süper Lig'in 17'inci haftasında deplasmanda oynayacağı Fenerbahçe maçının hazırlıklarını kulüp tesislerinde gerçekleştirdiği antrenmanla sürdürdü. Teknik direktör Okan Buruk nezaretinde gerçekleşen antrenman düz koşu ile başladı. Ardından açma-germe hareketleri yapan kırmızı-beyazlılar, 5'e 2 pas çalışması ile antrenmana devam etti. Pas çalışmasında Teknik direktör Okan Buruk da futbolcular arasında yer alırken, antrenman daha sonra basına kapalı olarak devam etti. Antrenmana, dinlendirildiği öğrenilen Djakaridja Kone katılmadı. Hafif sakatlığı bulunan Adem Koçak ise takımdan ayrı düz koşu yaptı.

 
"FENERBAHÇE BU LİGİN EN İYİ TAKIMI"
Antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Aatıf Chahechouhe, Fenerbahçe maçıyla ilgili, "Zor bir müsabaka ama inşallah iyi bir maç olacak. Biliyorsunuz Fenerbahçe bu ligin en iyi takımı. Biz de sezonu iyi kapatmayı düşünüyoruz. İnşallah oradan galibiyetle döneriz" dedi. Faslı oyuncu, ligin ilk yarısının son haftası olması nedeniyle motivasyonlarının sorulması üzerine, "Sivasspor'un durumu belli. Puan almak bizim için çok iyi olacak diye düşünüyorum. Son maç diye değil, bulunduğumuz durumdan dolayı her zaman motivasyon vardı. Maçı kazanmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız" diye konuştu.

Yarın kentteki son çalışmasını basına kapalı yapacak olan Medicana Sivasspor akşam saatlerinde tarifeli uçakla İstanbul'a gidecek.