''Galibiyetle dönmek önemliydi''

''Galibiyetle dönmek önemliydi''

Beşiktaş’ın Arjantinli yıldızı Jose Sosa, milli takım arasından sonra Süper Lig’e galibiyetle döndükleri için mutlu olduklarını dile getirdi.

Jose Sosa, milli takım arasından sonra Süper Lig’e galibiyetle döndükleri için mutlu olduklarını dile getirdi. Şenol Güneş’in 61. dakikada Necip’le değiştirdiği Arjantinli yıldız, “Milli takım dönüşünde galibiyet almak çok önemliydi. Önümüzde zor maçlar var ama bu karşılaşmayı mutlaka kazanmak istiyorduk. Rakipler bize karşı kapalı savunma yapıyor. İkinci yarılarda ise açılıyorlar. Bu nedenle son bölümlerde daha fazla pozisyona giriyoruz ve goller atabiliyoruz. Bu maçta da öyle oldu ve ikinci golü son anlarda bulduk” diye konuştu.

Ersan’ın şanssızlığı

Ersan Gülüm maç öncesi ısınırken hafif bir sakatlık geçirdi. Belinde ağrı hissedince saha kenarına gelen siyah-beyazlı futbolcu, yapılan müdahalenin ardından ısınmaya devam etti. İkinci yarı Eneramo ile çarpışan Ersan’ın yüzünde kanama meydana geldi. Burnuna tampon yapılan tecrübeli oyuncu tedavisinin ardından oyuna geri döndü.