''İstanbul'da kalacağım''

''İstanbul'da kalacağım''

Kjaer, hakkında çıkan ayrılık haberlerini yalanladı ve burada çok mutlu olduğunu söyledi.

Fenerbahçe’nin Danimarkalı oyuncusu Simon Kjaer, ülkesinde TV2 televizyonuna açıklamalarda bulundu. Sarı-lacivertlilerde beklentilerin yüksek olmasının kariyerine olumlu yansıdığını kaydeden Kjaer, “Şu anda kariyerimin belki de zirvesindeyim. Taraftarlar ve yönetimin büyük hedeflerinin olması bende olumlu baskı yarattı. Fenerbahçe’de her hafta aynı seviyede bir oyun ortaya koymanız gerekiyor.Dolayısıyla kendinizi rahat bırakamıyorsunuz” ifadesini kullandı.

“ÇOK ŞEY ÖĞRENİYORUM”

Fenerbahçe’de çok şey öğrendiğini de belirten Danimarkalı futbolcu, “Türkiye yeni bir sayfa. Her gün yeni şeyler öğreniyorum. Üzerimdeki baskıdan şikayetçi değilim. Bunun güzel bir baskı olduğunu da söyleyebilirim. Tek derdim kazanmak. Daha önce şampiyonluk yarışında hiç olmadım. Avrupa Ligi’nden elendik. Şu anda tek düşüncem şampiyonluk kupasını kaldırmak. O günü şimdiden hayal ediyorum” dedi.

“İSTANBUL MUHTEŞEM”

Türkiye’den ayrılacağı yolundaki iddiaları da yalanlayan Kjaer, “İstanbul’da kendimi muhteşem hissediyorum. Çok sevimli bir şehir ve en önemlisi iklimi harika. Danimarka’ya göre genelde çok daha sıcak. Ailem de Türkiye’de olmaktan dolayı son derece mutlu. Her yerde olduğu gibi zaman zaman Türkiye’de de kaos oluyor. Ama bu beni mutsuz etmiyor. Burada kalmak istiyorum” açıklamasında bulundu.