''Kalacağımı hissetmiştim''

''Kalacağımı hissetmiştim''

Spor Toto Süper Lig ekibi Galatasaray'da teknik direktör Jan Olde Riekerink, Hollanda basınına açıklamalarda bulundu.

Mustafa Denizli’nin istifasının ardından geçici olarak takımın başına getirilen ancak kazandığı Türkiye Kupası sayesinde kendisine 1 yıl daha şans tanınan teknik direktör Jan Olde Riekerink, Hollanda basınına konuştu. 

2005 yılından itibaren hiçbir kulüpte teknik adamlık yapmayan 53 yaşındaki Hollandalı, “G.Saray’ın başında teknik direktör olarak kalacağımın sinyallerini daha önceden almıştım. İlk plana göre, genç takımların başına geri dönecektim. Ancak kupa zaferi ve oyuncularla olan iyi iletişimim kulübü memnun etti” diye konuştu.

Yeni sezonda yardımcılığını Orhan Atik ve Ayhan Akman’ın yapacağı Riekerink, “Hollandalı bir yardımcı getirmeye çalıştım. Ancak değer katacak biri olursa, bunu düşünüyordum. Şu andaki teknik heyet de oldukça dengeli” ifadelerini kullandı. 

‘G.SARAY’DA HEDEF BELLİDİR’ 
Türkiye’nin en büyük kulüplerinden birinde önemli bir sorumluluk aldığının altını çizen Hollandalı çalıştırıcı, “G.Saray’da hedef her zaman bellidir. 

O da şampiyonluktur. Geçen yıl kısa bir süre çalıştım. İlerleyen haftalarda daha yoğun çalışacağız. Daha sonra İsviçre ve Danimarka’da kamp yapacağız. 

Atletico Madrid ve Manchester United ile ilgi çekici maçlarımız olacak” şeklinde konuştu.