''Ne tebriği, mutlu değilim''

''Ne tebriği, mutlu değilim''

Wesley Sneijder, Fenerbahçe derbisinden sonra 1 puan için kendisini kutlayanlara bu cevabı verdi.

Fenerbahçe deplasmanında galibiyeti kaçırdıklarını düşünen Galatasaray’ın Hollandalı oyuncusu, “Ne tebriği! Ben bu sonuçtan dolayı hiç de mutlu değilim” dedi. Cim-Bom’un bir başka yıldızı Podolski de, “Kesinlikle skordan mutlu değiliz. Bu maçı mutlaka kazanmak istiyorduk, fakat maalesef berabere bitti” diye konuştu.

Galatasaray’ın son dakikalarda Olcan Adın’ın kafasından bulduğu golle Şükrü Saracoğlu Stadı’ndan beraberlikle ayrılması sarı-kırmızılıların büyük bölümünü mutlu etse de, Wesley Sneijder’in yüzünü güldürmedi.

Derbide büyük efor harcayan ve özellikle ikinci yarıda başarılı bir performans ortaya koyan Hollandalı yıldız stat çıkışında altın değerindeki 1 puan için kendisini tebrik edenleri şaşırttı. Derbide galibiyeti kaçıran taraf olduklarını düşünen Sneijder, “Ne tebriği! Ben bu sonuçtan dolayı hiç de mutlu değilim” ifadelerini kullandı.

Bu arada Wesley Sneijder, Fenerbahçe’nin ilk yarıda Diego ile attığı golden hemen sonra yedek kulübesine koşarak, Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu ile bir şeyler konuştu. Sarı-kırmızılı futbolcunun sahadaki bazı konulardan şikayetçi olduğu ve bu konudaki istediğini dile getirdiği aktarıldı.

Wesley Sneijder gibi Galatasaray’ın bir başka yıldızı Lukas Podolski de skordan memnun olmadığını söyledi. Galibiyet için Kadıköy’e geldiklerini vurgulayan Alman futbolcu, “Kesinlikle skordan mutlu değiliz. Bu maçı mutlaka kazanmak istiyorduk, fakat maalesef berabere bitti. Maçlarda ilk golü biz yiyoruz. Bunu çözmemiz gerekiyor. Derbiyi kazanamadığımız için üzgünüz” yorumunu yaptı.

Podolski derbideki atmosferle ilgili soruya ise “Ben tecrübeli bir oyuncuyum. Daha önce de böyle zorlu ve gergin atmosferlerde oynadım. Maçta hedefimize ulaşamadık. Artık perşembe günü oynayacağımız karşılaşmaya odaklanacağız” yanıtını verdi.

Eskişehir’e karşı cezalı

Wesley Sneijder ikinci yarıda gördüğü sarı kartla cezalı duruma düştü. Bu sezon 4. kez sarı kartla cezalandırılan Hollandalı yıldız, Galatasaray’ın perşembe akşamı Eskişehirspor’la oynayacağı maçta takımdaki yerini alamayacak.

Milliyet