''Trafik polisleri beni görünce…''

''Trafik polisleri beni görünce…''

Beşiktaş'ın yıldızı Mario Gomez, Almanya'nın Sport Bild Gazetesi'ne açıklamalarda bulundu.

Alman golcü, iki hedefinin olduğunu ve ilk olarak takımını şampiyon yaptıktan sonra EURO 2016 kadrosuna girmek istediğini söyledi.

Sezon başında Beşiktaş’a imza atan Mario Gomez, Almanya’nın yüksek tirajlı gazetelerinden Bild’in Sport ekine çarpıcı açıklamalarda bulundu. Beşiktaş’ta tekrar kendisini bulduğunu dile getiren Gmez, “Şenol Güneş gerçekten önemli bir teknik direktör. Onun antrenman teknikleriyle fiziksel açıdan sağlıklı günlerime kavuştum. Beşiktaş’a geldiğimde çok şaşırdım, çünkü futbolcuların büyük bölümü Almanca konuşabiliyor. Hiç yabancılık hissetmedim. Bu da performansıma olumlu yansıdı” dedi.

‘UMUTLA BAKIYORUM’

Beşiktaş’la şampiyon olmak istediğini belirten Alman futbolcu, “Çok kaliteli ve uyumlu bir kadromuz var. İlk hedefim şampiyonluk kupasını kaldırmak. Bunu başaracak güçte ve yetenekteyiz. Hocamız da çok tecrübeli… İkinci hedefim ise Avrupa Futbol Şampiyonası’nda Almanya forması giymek. Kısa sürede form tutmam, milli takıma geri dönmem için beni umutlandırdı. Löw ile sürekli mesajlaşıyorum. Benimle konuşuyor ve moral veriyor. Bu tablo beni gelecek için fazlasıyla umutlandırıyor” ifadesini kullandı.

İSTANBUL’DA YAŞAMAKTAN MUTLU

Gomez, İstanbul’daki yaşamına kolay adapte olduğunu söyledi. İstanbul Boğazı’nı çok sevdiğini dile getiren Alman futbolcu, “Trafiğe bile alıştım. Trafik polisleri dahil beni kim görse fotoğraf çektirmek istiyor. Bu olumlu ilgiyi yaşamak beni mutlu ediyor. İstanbul’da çok güzel günler geçiriyorum” yorumunda bulundu.

‘ÇOK DOĞRU ADRESTEYİM’

Türkiye’ye para için gelmediğini söyleyen Alman futbolcu, “Zaten Beşiktaş Kulübü de vizyonuyla benim doğru bir karar verdiğimi gösteriyor. Kulüpler düzeyinde kazanamadığım tek kupa var: Avrupa Ligi… Beşiktaş ile bu kupayı da kaldırabileceğimi düşünüyorum. Geriye dönüp baktığım zaman Beşiktaş’ta bulunmaktan çok büyük mutluluk duyuyorum ve doğru bir tercih yaptığıma inanıyorum” ifadesini kullandı.