Adriano'dan Şampiyonlar Ligi açıklaması

Adriano'dan Şampiyonlar Ligi açıklaması

Beşiktaş'ın Brezilyalı sol beki Adriano, Vodafone Arena'da bulunan Kartal Yuvası'nda düzenlenen imza gününe katıldı.

Siyah Beyazlı taraftarlar Adriano'nun imza gününe çok büyük ilgi göstrerirken, stat dışına taşan uzun kuyruklar oluşturdular ve tezahüratlar yaptılar.

Taraftarların bu ilgisinden fazlasıyla memnun olan Luiz Adriano, Türkiye'ye ve Beşiktaş'a çok çabuk uyum sağladığını belirterek, "Taraftarlarımızın bana gösterdiği bu ilginin karşılığını vermek için maçlarda elimden geleni yapıyorum" diye konuştu.
 
Adriano'nun imza gününde yaptığı açıklamalar şu şekilde:
 
"Taraftarlara teşekkür ederim. Beni çok güzel karşıladılar. İlgileri beni mutlu ediyor. Burada aile havası var. Bu çok önemli. Beşiktaş, bir aile gibi yaşıyor. Birbirine sımsıkı bağlı. Beşiktaş taraftarına da bana gösterilen ilginin karşılığını vermek için oynadığımız maçlarda elimden geleni yapıyorum.
 
Dinamo Kiev maçında aldığımız sonuç  tadımızı biraz kaçırdı. Çünkü iyi oyandık ve galibiyeti hak ettik, kazanabilirdik. Benfica maçındaki beraberlik ise bizim için iyiydi. Şimdi önümüzde belki de grubun en güçlü ekibiyle oynayacağımız maç var. Napoli'den alınacak galibiyete odaklandık, bunu yapabiliriz. Şampiyonlar Ligi bizim için önemli.
 
"Pozisyon olarak önde oynamak sorun değil. Sevilla'da 4 sezon kadar oynadığım bir pozisyondu. Alışkınım, sıkıntı olmadı. Rize maçında hocamız bana güvendi ve sahaya sürdü, kendisine teşekkür ederim. Daha önce de böyle gollerim vardı. Sezon öncesi hazırlık kampı yapmadığım için zor oldu ama şu an toparlanıyorum. O arayı hem antrenman hem de maçlarda aldığım sürelerle kapatmaya çalışıyorum."