Ahmet Aras Antalyaspor'da

Ahmet Aras Antalyaspor'da

antalyaspor, Sivassporlu santrfor 27 yaşındaki Ahmet Aras'la 2.5 yıllık sözleşme imzaladı.

Devre arasında İstanbul Başakşehir'den Can Arat ve Eskişehirspor'dan Erman Kılıç'a imza attıran Antalyaspor, bugün de Sivassporlu santrfor 27 yaşındaki Ahmet Aras'la 2.5 yıllık sözleşme imzaladı.

Hasan Subaşı Tesisleri'nde düzenlenen imza törenine, Kulüp Başkanı Gültekin Gencer ile İkinci Başkan Mehmet Aygün de katıldı. İkinci yarı hedefleri doğrultusunda bir transfer yaptıklarını söyleyen Başkan Gültekin Gencer, "Hocamızın isteği doğrultusunda transferler yapıyoruz. Bu transferimiz de zor oldu. Süper Lig'de top koşturan ve hatta son maçında gol atmış bir oyuncuyu Antalyaspor'a kazandırmak kolay değildi. Transferimiz, Trabzonspor'un maç kadrosunda olduğu için gecikti. Bu kadar talip varken Ahmet Aras'ın Antalyaspor'u tercih etmesi, Sivasspor gibi bizim de kırmızı beyaz olmamızdan kaynaklanıyor. Sadece arma değişikliği var. Hayırlı uğurlu olsun. İnşallah hep beraber şampiyonluk yolunda layık olduğumuz yere çıkarız" diye konuştu.

Ahmet Aras ise zorlu transfer sürecinde başta Antalyaspor Başkanı Gencer olmak üzere Teknik direktör Hami Mandıralı ve diğer emeği geçenlere teşekkür etti. Antalyaspor'un hedefleri olan bir kulüp olduğunu hatırlatan Ahmet Aras, "Süper Lig yarışında 'Ben de varım' demek istedim. Antalyaspor, hem mücadele ruhuyla olsun, hem inanç anlamında güvendiğim bir takım. Hepimiz hakkında hayırlısı olsun" dedi.

39 numaralı formayı giyecek olan Ahmet Aras, imza töreninden sonra gazetecilere kırmızı beyazlı bayrak önünde poz verdi. 

DHA