Ali Kahramanlı görevinden istifa etti

Ali Kahramanlı görevinden istifa etti

8 yıldır kulüp başkanlığını sürdüren Ali Karamanlı görevinden istifa ettiğini açıkladı.

Kahramanlı, yaptığı yazılı açıklamada, 8 yıldır gururla kulüp başkanı  olarak hizmet verdiğini anımsatarak, "Mersin İdmanyurdu Kulüp Başkanlığı  görevimden gördüğüm lüzum üzerine istifa ediyorum" ifadesini kullandı. 
 
Yeni bir kan değişiminin, yeni bir heyecan oluşumunun Mersin  İdmanyurdu'na olumlu katkı sağlayacağına inandığını aktaran Kahramanlı, yeni  görev alacak kulüp başkanının maddi manevi yanında yer alacağını ve her zaman  kulübün emrinde olacağını belirtti. 
 
Kahramanlı istifa gerekçesini "Bize kimse destek olmuyor, mali tablo ortada, futbolcu alacaklarını ödeyemiyoruz" olarak belirtti.
 
Kahramanlı ayrıca, istifa dilekçesini yönetim kuruluna sunduğunu,  kabul edilmesini istediğini kaydetti. 
 
Mersin İdman Yurdu geçtiğimiz sezon eski kaleci David Bicik'in alacakları nedeniyle FIFA'ya gitmesinden dolayı iki dönem transfer yasağı almıştı. Spor Toto Süper Lig'de geçtiğimiz sezonu başarılı bir şekilde tamamlayan Mersin ekibinde teknik direktör Rıza Çalımbay sezon başında görevinden istifa etmişti.
 
İmza töreninde kalp krizi geçirmişti
 
Kırmızı lacivetliler Rıza Çalımbay'ın ardından Mesut Bakkal'la anlaşırken, yeni teknik direktörünün imza töreninde Kulüp Başkanı Ali Kahramanlı kalp krizi geçirdi. İmza töreninin ardından fenalaşan başkan Ali Kahramanlı'ya anjiyo yapılırken, kalbine stent takıldı. Karamanlı iyileşmesinin ardından görevini büyük bir özveri ile sürdürürken, Mersin İdman Yurdu Mesut Bakkal ile de istediği sonuçları alamadı. Bakkal görevinden istifa ederken yerine Bülent Korkmaz getirildi.
 
Başkansız takım hocasız takıma karşı
 
Mersin İdman Yurdu, Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında 12 Aralık Cumartesi günü deplasmanda Antalyaspor ile karşılaşacak. Antalyaspor iki gün önce teknik direktörü Yusuf Şimşek ile yollarını ayırmıştı.