Alves ve Ba'nın yerine Agger ve Taşçı

Alves ve Ba'nın yerine Agger ve Taşçı

Bruno Alves ile Abdoulaye Ba’nın yerini doldurmak isteyen Fenerbahçe, Daniel Agger dışında gurbetçi yıldız Serdar Taşçı’ya da kanca attı.

Serdar Taşçı ile temaslar devam ediyor. F.Bahçe bu iki ismi kadrosuna katmayı başarırsa ligin savunma göbeği en güçlü takımı durumuna gelecek.
 
Fenerbahçe yönetimi yeni sezon transfer çalışmalarını çok sıkı ve yoğun bir şekilde yürütürken, teknik direktör Pereira'nın istekleri doğrultusunda gelecek sezon daha güçlü bir takım olma telaşı içine girmiş durumdalar. Fenerbahçe Bruno Alves'in Cagliari ile sözleşme imzalaması nedeniyle bir değil iki stoperi kadrosuna dahil etmek durumunda. Çünkü Abdoulaye Ba ile yeni kiralık sözleşmesi imzalanmayacağı açıklanmış, sol bek dışında stoperde de forma giyebilen Michal Kadlec de ülkesinin takımlarından Sparta Prag ile sözleşme imzalamıştı. Fenerbahçe'nin bir süredir kadrosuna katmak istediği Danimarkalı stoper Daniel Agger dışında diğer stoper adayı da belli oldu! Bu ismin geçtiğimiz sezonu Bayern Münih takımında kiralık olarak geçiren gurbetçi futbolcu Serdar Taşçı olduğu bildirildi.
 
SERDAR ALMAN MİLLİ TAKIMI'NDA FORMA GİYDİ
Bonservisi Lokomotiv Moskova'da olan Serdar Taşçı, Trabzonspor'un da gündeminde bulunuyordu. Alman Milli Takımı'nda 6 kez forma giyen Serdar Taşçı'nın da Fenerbahçe'ye sıcak baktığı ve bu futkbolcunun babasıyla da temasa geçildiği belirtildi. Fenerbahçe Agger'den sonra Serdar'ı transfer etmesi durumunda savunmanın göbeği çok sağlam olacak.

Takvim