Antalya'da Beşiktaş'ı bu manzara karşıladı !

Antalya'da Beşiktaş'ı bu manzara karşıladı !

Çalışmalarını Antalya'da sürdürecek Beşiktaş'ı fırtına karşıladı. Kafile Belek'e ulaştı, bu manzara ile karşılaştı...

Yılbaşından bu yana yaşanan kötü hava şartları bu kez kamp için Belek yolunu tutan Siyah Beyazlı kafileyi zorlayacak...
 
Bu sabah Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nde toplanan Beşiktaşlı futbolcular ikinci devre kamp çalışmaları için Antalya'ya gitti. Bugün saat 11:00'de Sabiha Gökçen Havaalanı'ndan hareket eden kafileyi Antalya Belek'te fırtına karşıladı.

İŞTE O GÖRÜNTÜLER

Muhabirimiz Serdar Sarıdağ ile Cengiz Malgır, Siyah Beyazlı kafileyi karşılayan manzarayı fotoğrafladı.
 
Devre arası kamp çalışmaları için Antalya Belek'te bulunan birçok takım bugünkü fırtına ve yoğun yağış nedeniyle programlarını iptal etti. 
 
Taraftarlar karşıladı
 
Siyah-beyazlı kafileyi,  havaalanında bir grup taraftar karşıladı. 
 
Oyunculara ve teknik heyete tezahüratlarda bulunan taraftarlar,  birlikte fotoğraf çektirebilmek içini çaba harcadı. 
 
Beşiktaş takımı, Belek'te konaklayacağı otele hareket ederken, akşam  saatlerinde bir antrenman gerçekleştirileceği duyuruldu. 
 
Belek'te futbola fırtına arası
 
Liglere verilen sezon arasında futbolun kalbi Antalya Belek'te atıyor. Devre arası kamp çalışmaları için Belek'te bulunan birçok takım bugün fırtına sürprizi ile karşılaştı. Şiddetli rüzgarın ve yağmurun hakim olduğu hava şartları dolayısıyla birçok ekip antrenmanlarını ya iptal etti ya da salonlara taşıdı. 
 
Yoğun yağışın yarından itibaren etkisini azaltması bekleniyor.
 
Beşiktaş'ın kamp kadrosu şu şekilde:
 
İlk çalışmasını akşam saat 17.00'de gerçekleştirecek olan siyah-beyazlılarda, teknik direktör Şenol Güneş kamp kadrosuna genç oyuncular ile beraber 29 futbolcu dahil etti. 
 
"Tolga Zengin, Günay Güvenç, Hüseyin Yılmaz, İbrahim Akıncı, Serdar Kurtuluş, Andreas Beck, Dusko Tosic, İsmail Köybaşı, Ramon Motta, Pedro Franco, Alexander Milosevic, Luiz Rhodolfo, Ersan Adem Gülüm, Necip Uysal, Veli Kavlak, Tolgay Arslan, Atiba Hutchinson, Jose Sosa, Oğuzhan Özyakup, Muhammed Enes Durmuş, Hamza Küçükköylü, Kerim Frei, Gökhan Töre, Olcay Şahan, Ricardo Quaresma, Mustafa Pektemek, Cenk Tosun, Mario Gomez, Furkan Akbulut."
 
Kamp çalışmaları kapsamında Alman ekibi Werder Bremen ile hazırlık maçında karşılaşacak olan Siyah Beyazlılar 10 Ocak’ta da Ziraat Türkiye Kupası’nda 1461 Trabzon ile deplasmanda oynayacağı maça günübirlik gidip gelecek.
 
Antalya’da 13 Ocak tarihine kadar kalacak olan Beşiktaş aynı gün İstanbul’a dönecek ve bir gün sonrasında Ziraat Türkiye Kupası grup maçında yine 1461 Trabzon ile karşılaşacak.

Milliyet