Atiba Hutchinson ile 2 yıl daha

Atiba Hutchinson ile 2 yıl daha

Ahmet Nur Çebi, Atiba Hutchinson’la 2 yıllık yeni sözleşme imzalamaya çok yaklaştıklarını açıkladı.

Beşiktaş İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, Kanadalı futbolcuyla iki senelik sözleşme yenilemeye çok yaklaştıklarını belirtirken yabancı kaleci transferinin ise sözkonusu olmadığını açıkladı.

Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, Atiba Hutchinson’la 2 yıllık yeni sözleşme imzalamaya çok yaklaştıklarını açıkladı.

Teknik Direktör Slaven Bilic’in gelecek sezon da kadrosunda görmek istediği 32 yaşındaki Kanadalı futbolcuyla görüşmelere devam ettiklerini bildiren Çebi, “Sonuna kadar geldik ama bu işler imza atılmadan ‘bitti’ denemez. Şu an atılmış bir imza yok ama çok ilerleme var. Atiba’nın takımda kalacağını düşünüyoruz. Kendisiyle görüştük ve çok önemli bir mesafe kat ettik. İki senelik sözleşme yenilemek istiyoruz” dedi.

Nur Çebi, gelecek sezon için yabancı kaleci transferi düşünmediklerini de söyledi. Tolga Zengin, Cenk Gönen ve Günay Güvenç’ten memnun olduklarını kaydeden siyah-beyazlı yönetici, “Yabancı kaleci transferi gündemimize hiç gelmedi. Son dönemde Günay da başarılı bir şekilde geliyor. Biz bu kalecilerin Beşiktaş’ta daha da ilerlemelerine imkan vermeliyiz. Yabancı kaleci transferi sözkonusu değil” ifadelerini kullandı.