Beşiktaş Dudu için yeniden harekete geçti

Beşiktaş Dudu için yeniden harekete geçti
Güncelleme:

Beşiktaş'ta transfer çalışmaları devam ederken; sürpriz bir isim yeniden gündeme geldi; Dudu.

Beşiktaş, Dudu'nun transferi için önümüzdeki hafta Palmeiras ile yeniden masaya oturacak.
 
Beşiktaş dört bir koldan transfer operasyonunu sürdürüyor! Öncelikli olarak stoper ve forvet transferini bitirmek isteyen Beşiktaş'ta Palmeiras forması giyen Dudu'nun ismi bir kez daha gündeme geldi. Süper Lig'de sezonun sona ermesinin hemen ardından Dudu'nun transferi için Palmeiras ile masaya oturan Beşiktaş, 10 milyon euroluk bonservis talebinin ardından süreci askıya almıştı. 

Şenol Güneş'in raporu doğrultusunda Dudu için yeniden devreye giren Beşiktaş, Palmeiras ile bir kez daha masaya oturacak ve Brezilyalı futbolcunun 10 milyon euroluk bonservis bedelini indirmeye çalışacak. Dudu için talep edilen bonservis bedelini 5 milyon euro seviyesine çekmeyi hedefleyen siyah-beyazlı yöneticiler, önümüzdeki hafta Brezilya'ya sefer düzenleyerek Palmeieras ile masaya oturacak.

Palmeiras formasıyla 2017'de çıktığı 14 maçta 4 gol atan 25 yaşındaki Dudu, her iki kanatta da oynayabiliyor. Son dönemde Brezilya Milli Takımı'nda da yıldızı parlayan Dudu, iki sezon önce 3 milyon Euro karşılığından Dinamo Kiev'den Palmeiras'a transfer olmuştu.

Palmeiras'ta ortaya koyduğu başarılı performansın ardından Brezilya Milli Takımı'na yükselen Dudu, 2 sezon önce Dinamo Kiev'den Palmeiras'a 3 milyon Euro'ya (11.7 milyon TL) transfer olmuştu. Özellikle hücum hattında oldukça etkili bir görüntü sergileyen başarılı futbolcu, hızlı görüntüsü ve bire bir pozisyonlardaki etkisine ek olarak bitirici vuruşlarıyla da tanınıyor.

Sporx