Beşiktaş'a bilet şoku !

Beşiktaş'a bilet şoku !

Yaklaşık 3 aydan sonra İstanbul’da taraftarıyla bir araya gelecek olan Beşiktaş Yönetimi, Trabzonspor gibi bir rakiple oynayacak olmasına rağmen bilet satmada sıkıntı yaşıyor.

15 bine yaklaşan kombineler dışında bilet satış rakamlarının düşük olması yönetimi üzerken, Beşiktaş Yönetimi’nin kış dönemi için Başakşehir Yönetimi ile görüşeceği ifade edildi. Yaz döneminde bile bilet satışlarının düşüklüğünden şikayetçi olan yönetim, kış şartlarında taraftarın Atatürk Olimpiyat Stadı’na gelmeyeceğini göz önünde bulundurarak, gündemine Fatih Terim Stadı’nı aldı.

Geçen sezon olduğu gibi şehir şehir dolaşmak istemeyen ve bunun yerine İstanbul’da kalmayı tercih eden Beşiktaş Yönetimi, kasım ve aralık ayındaki maçlarını Başakşehirspor’un sahasında oynamak için önümüzdeki günlerde Göksel Gümüşdağ ile bir araya gelmeyi planlıyor. Atatürk Olimpiyat Stadı’nın boş tribünleri karşısında, takımın maçlara yeteri kadar motive olamayacağını düşünen siyah - beyazlı yönetim, şimdiden tedbir planlarını devreye sokacak.