Beşiktaş'ta hesaplar karıştı !

Beşiktaş'ta hesaplar karıştı !

Siyah-beyazlı teknik heyetin, Arjantinli yıldızın satılması halinde Şampiyonlar Ligi için orta sahaya mutlaka transfer yapılmasını istediği ortaya çıktı

Jose Sosa krizini çözmek için düğmeye basan Beşiktaş Yönetimi dün akşam yaptığı toplantıda bu oyuncunun durumunu yeniden masaya yatırdı. Milan’ı satın alan Çinlilerin bonservis bedelini 7 milyon euroya çıkarması nedeniyle Sosa ile yolları ayırmaya yakın olan siyah-beyazlılar, Arjantinli futbolcunun yerine transfer yapma konusunda ise kararsız kaldı.
 
Kulüpten sızan haberlere göre teknik heyetin, ayrılması durumunda Sosa’nın yerine mutlaka onun kalitesinde bir oyuncu alınmasını istediği öğrenildi. 
 
Kiralık formülü

 
Tolgay Arslan ile Oğuzhan Özyakup’un yer aldığı bu bölgede, Şampiyonlar Ligi maçlarının başlamasıyla sakatlık ve yorgunluk nedeniyle sıkıntı yaşanabileceğinin dile getirildiği belirlendi.
 
Sosa’nın gitmesi halinde elde edilecek bonservisle iyi bir stoper ve golcü almayı hedefleyen siyah-beyazlılar farklı seçenekleri de masaya yatıracak. Yöneticilerin üç oyuncu alınması durumunda bunlardan birini satın alma opsiyonu ile birlikte kiralamanın hesaplarını yaptığı öğrenildi.
 
Ailesini dün İstanbul’a getiren Jose Sosa konusunda bugün net bir karar alacak olan Beşiktaş Yönetimi’nin, Teknik Direktör Şenol Güneş’in üç transfer isteğine sıcak baktığı aktarıldı.