Beşiktaş’a Senegalli stoper

Beşiktaş’a Senegalli stoper

Beşiktaş, Bordeaux’nun 28 yaşındaki stoperi Lamine Sane’ye kancayı attı. Transfer görüşmelerine başlanan Senegalli futbolcu, Montpellier maçının kadrosuna alınmadı.

Transferde hareketli günler geçiren Beşiktaş, kalecinin yanı sıra bir de stoper takviyesi yapmak için çalışmalarını sürdürüyor. Transferden sorumlu yönetici Erdal Torunoğulları önceki gün Fransa’ya gitmişti. Bu seyahatin altında yatan isim ortaya çıktı. Beşiktaş’ın Bordeaux’nun 28 yaşındaki stoperi Lamine Sane’yle ilgilendiği bildirildi. Görüşmelerin çok olumlu yönde ilerlediği, kulüplerin anlaşmak üzere olduğu öne sürüldü.

GÜNEŞ’İN GÖNLÜNE GÖRE

Fransız basını da Beşiktaş, Sane ve Bordeaux üçgeninde anlaşmanın yakın olduğunu yazdı. Hatta Senegalli savunma oyuncusunun transfer görüşmeleri sebebiyle Montpellier maçının kadrosuna alınmadığı da dile getirildi. 1.92 boyunda ve 77 kilo ağırlığında olan Sane’nin en büyük özelliği hızı… Tıpkı Şenol Güneş’in istediği gibi hızlı bir savunmacı olan Sane, bu sezon Fransa’da 11 maçta forma giydi. Deneyimli futbolcu, stoperin yanı sıra sağ bekte de oynayabiliyor.

AMK Gazetesi