Beşiktaş'tan TFF'ye resmi başvuru

Beşiktaş'tan TFF'ye resmi başvuru
Güncelleme:

Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş, 23 Nisan'da oynanacak Hes Kablo Kaysersipor maçının 24 Nisan'da, 27 Nisan'da oynanacak Çaykur Rizespor karşılaşmasının da 28 Nisan'da oynanması için TFF'ye resmi başvuru yaptı. Kaynak Yeniçağ: Beşiktaş'tan TFF'ye resmi başvuru

Hürriyet'te yer alan habere göre, Beşiktaş, ligde oynayacağı sonraki iki maçının tarihlerinin değiştirilmesi için Türkiye Futbol Federasyonu'na resmi başvuru yaptı. 

KAYSERİ VE RİZE MAÇLARI İÇİN TALEP

Siyah beyazlı ekip, 23 Nisan Cumartesi günü oynanacak Hes Kablo Kayserispor maçının 24 Nisan Pazar gününe, 27 Nisan Salı günü oynanacak Çaykur Rizespor karşılaşmasının da 28 Nisan Çarşamba oynanması için Türkiye Futbol Federasyonu'na resmi başvuru yaptı.

SERGEN YALÇIN TEPKİ GÖSTERMİŞTİ

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Ankaragücü maçı öncesi açıklamalarda bulunup fikstürden dert yanmıştı. Yalçın, "Yapılan fikstür komik bir fikstür. 5 maçlık bir periyot. 5 maçı da iki rakibimizden önde oynuyoruz. Bay takım var, bir hafta dinlenen takımın bizden önce oynaması lazım. Ben öyle görüyorum en azından. Bay kaldığımızda biz de cuma oynuyorduk." ifadelerini kullanmıştı.

Hürriyet