Bilic onu istiyor !

Bilic onu istiyor !

West Ham’ı çalıştıran Beşiktaş’ın eski teknik patronu transferde bir kez daha siyah-beyazlıların karşısına çıktı.

Mario Gomez’in ayrılık açıklaması nedeniyle transferde birçok golcüyle temasa geçmesine rağmen son olarak Porto’da top koşturan Vincent Aboubakar’ı listesine alan Beşiktaş Yönetimi bir kez daha eski teknik patron Slaven Bilic’i karşısında buldu.
 
Aboubakar’ı gizli bir operasyonla kiralık olarak kadrosuna katmaya çalışan siyah-beyazlıların karşısındaki en ciddi rakibin Bilic’in çalıştırdığı West Ham United olduğu belirlendi. Hırvat teknik adamın isteğiyle bir golcü daha almak isteyen İngiliz kulübünün yine Kartal’ın hedefinde olan Mario Gomez’den sonra Aboubakar’ı da gözüne kestirdiği öğrenildi. 24 yaşındaki futbolcu için 10-12 milyon euro arasında bir bonservis bedelini gözden çıkardığı öğrenilen Premier Lig ekibinin yanı sıra Fransız kulübü Rennes’in de Aboubakar’ın peşinde olduğu ifade edildi.
 
Benteke ve Niasse gibi golcülerle bağlarını koparmayan Beşiktaş Yönetimi, hem Şampiyonlar Ligi’nde olmanın avantajını kullanarak hem de daha fazla yıllık ücret vererek Aboubakar’ı en kısa sürede renklerine bağlamanın planlarını yapıyor. Siyah-beyazlılar, Kamerunlu golcüyü satın alma opsiyonuyla birlikte kiralamak için Porto’ya 3 milyon euroluk resmi teklif yapmıştı.

Milliyet