Boyko çabuk alıştı !

Boyko çabuk alıştı !

Boyko, takıma uyum sağlamakta zorluk çekmediğini söyledi.

Ara transferde gelen Ukraynalı kaleci Boyko, “Takımdaki herkes süper İngilizce konuşuyor. Türk oyuncular bile Almanya, Hollanda, Belçika ve Avusturya doğumlu” dedi.

Beşitkaş’ın ara transferde Ukrayna’nın Dnipro ekibinden kadrosuna kattığı Denys Boyko, “Beşiktaş’a uyum sağlamakta zorluk çekmedim. Çünkü takımdaki herkes mükemmel İngilizce konuşuyor. Türk oyuncular bile Almanya, Hollanda, Avusturya ve Belçika doğumlu. Çok sıcak bir ortam buldum” diye konuştu.

Fazla şans bulamadığını, dolayısıyla tam olarak da hazır olmadığını ekleyen Ukraynalı kaleci, Türkiye’yi ‘tam bir futbol ülkesi’ diye yorumladı, ligin zorluğundan bahsetti. Boyko, “Şaşırdığım en büyük şey, gol çalışmasına verilen önem savunmaya verilmiyor. Bu nedenle defans ve kalecilerin işi çok zor” ifadesini kullandı.

KASIMPAŞA İÇİN TOPBAŞI

Öte yandan Antalyaspor galibiyeti sonrasında milli maç için lige verilen ara da düşünülerek Beşiktaş’ta oyunculara 3 gün izin verilmişti. Siyah-beyazlı ekipte izin sona erdi, Kasımpaşa maçı hazırlıkları başladı. Teknik Direktör Şenol Güneş yönetimindeki idmana milli takımlarda olan ve sakatlığı bulunan futbolcular katılmadı.

AMK Gazetesi