Can sıkan Sow teklifi

Can sıkan Sow teklifi

Attığı estetik gollerle F.Bahçe tribünlerinin sevgilisi haline gelen Moussa Sow’da can sıkan bir gelişme var.

Fransız basınının iddiasına göre futbolcuya 3 Çin kulübü talip oldu. Bonservis için 12 milyon avro rakamları telaffuz ediliyor. Sow F.Bahçe’ye dönmek için alacağı rakamı düşürmekten, hamile eşiyle kızını BAE’de bırakarak İstanbul’a gelmeye kadar birçok fedakarlığa imza atmıştı. Al Ahli oyuncu için F.Bahçe’ye 17 milyon avro bonservis ödemişti. Çin’den gelen teklif düşük olsa da BAE ekibi F.Bahçe’ye karşı elini güçlendirdi. Sarı-lacivertliler uygun bedelle Sow’un bonservisini almak istiyor. 

Sarı isyanı
Gençlerbirliği maçında gördüğü sarı kartla cezalı duruma düşen ve Trabzon deplasmanında forma giyemeyecek olan Martin Skrtel, Fırat Aydınus’a tepki gösterdi. Slovak yıldız, hakemin yanlış bir kararla kendisine kart gösterdiğini savunurken, Fenerbahçeli yöneticiler de kararı eleştirdi. 

RvP kendini yaktı
Robin van Persie’nin G.Birliği maçında oynamayı çok istediği ve sakatlığının yeni geçmesi sebebiyle kendisini dinlendirmeyi düşünen Advocaat’ı bu yönde ikna ettiği öğrenildi. Kasığından sakatlanan futbolcunun Trabzon maçında oynayıp oynamayacağı hafta sonunda netlik kazanacak.

Yeterli değilim
Gençlerbirliği maçında iki asistle oynayan Jeremain Lens kendini eleştirdi. Yaşadığı sakatlıktan sonra eski formunu henüz yakalamayan tecrübeli oyuncu, “Kendimi yeterli görmüyorum. Daha fazla asist yapmalı, daha çok gol atmalıyım. Takıma katkım artmalı” özeleştirisinde bulundu.

Wiel’e talip var
Fenerbahçe’de kadro dışı bırakılan Van der Wiel’e Katar’dan teklif geldi. Kariyerini Avrupa’da sürdürmek isteyen Hollandalı için tek ciddi talibin Katar’dan olduğu öğrenildi. Van der Wiel, Fenerbahçe’den bedavaya gitmeyi planlıyor, ancak yönetim 2 milyon avro bonservis istiyor.

Türkiye