Cavanda hakkındaki iddiaları yalanladı !

Cavanda hakkındaki iddiaları yalanladı !

Trabzonspor'da kadro dışı bırakılan ve takımdan ayrı çalışmalarını sürdüren Luis Pedro Cavanda hakkındaki iddialara yanıt verdi.

Trabzonspor'da yeni sezonda kadroda düşünülmeyen ve takımdan ayrı özel program dahilinde çalışmalarını sürdüren sağ bek oyuncusu Luis Pedro Cavanda, sosyal medya hesabı twitterdan yaptığı paylaşımda, 'Tesislerde çıplak dolaşıyor' şeklinde yer alan haberlerin gerçeği yansıtmadığını belirtti.
 
Cavanda, "Hakkımda yazılanları okuduğumda çok şaşırdım. Benim için söylenenler, yazılanlar ilk değil. Genellikle bunları yanıtlamıyordum ama gerçeğin de bilinmesi gerek. Durumu açıklamak istiyorum. Tüm yazılanlar yanlış. Ben profesyonel oyuncuyum. Bu lekeleyici haberlere izin veremem. Her zaman profesyonel bir tutum içerisinde olacağımın bilinmesini isterim. Böyle haberler beni güçsüzleştirmez. Profesyonel hedeflerimde daha başarılı olmamı sağlar" ifadelerini kullandı.
 
SUN VE ZARDES İDDİASI
Bu arada, hücum hattını güçlendirmek için transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor'un, Hyun-Jun Suk ve Gyasi Zardes ile anlaştığı iddia edildi. Dış transferde özellikle gelecek vadeden genç isimler üzerinde duran bordo mavililerin, Porto'da forma giyen 25 yaşındaki Güney Koreli forvet oyuncusu Hyun-Jun Suk ve Los Angeles Galaxy formasını terleten 24 yaşındaki Gana asıllı ABD'li forvet ve sağ-sol açıkta oynayabilen Gyasi Zardes ile prensip anlaşmasına vardığı belirtildi.
 

DHA